عید فطر لارستان

پیام تبریک دکتر بهزاد رضایی رییس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع)
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان آقای دکتر بهزاد رضایی رییس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) طی پیامی عید سعید فطر را به کلیه پرسنل و کارکنان مجموعه دانشکده علوم پزشکی تبریک گفت.

عید فطر یعنی بازگشت به فطرت پاک انسانى !
امسال ماه رمضان هم گذشت ! اینکه توانستیم روزه بگیریم یا نه خیلى فرقى ندارد چون ذات خداوند متعال از همه چیز بی نیاز است و نماز و روزه ى ما هم از این قاعده مستثنى نیست !
چیزى که مهم می‌باشد این است که به ذات پاک خداییمان باز گردیم و این میسر نیست جز اینکه ببخشیم همانطور که خداوندمى بخشد.
پس بیایید ببخشیم از مالمان که برکت به زندگی ما بیاید و خداوند از نعمتهاى بیکرانش به ما می‌بخشد و ببخشیم قصورات دیگران را تا خداوند قصوراتمان را ببخشد. عید سعید فطر، عید آسودگی از آتش غفلت و رهیدگی از زنجیر نفس بر میهمانان حضرت حق مبارک باد.