انتصاب دکتر مینا حسنی به سمت سرپرست مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) لارستان

دکتر محمد آزادگان معاونت محترم درمان دانشکده علوم پزشکی و خدمات درمانی لارستان طی حکمی، دکتر مینا حسنی را به سمت سرپرست مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) لارستان معرفی کرد
─┅═༅~~~~~ ༅═┅─
متن این حکم به شرح ذیل می باشد

با سلام و احترام
نظر به مراتب تعهد و توانمندی علمی و اجرایی سرکارعالی ، به مــوجب ایــن ابلاغ به عنوان
“سـرپـرست مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) لارستان منصوب می گردید تا با استعانت از الطاف الهی و حسن تدبیر در انجام امور محوله ، برابر ضوابط و مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمائید .
امید است با توکل به خداوند متعال، تعامل شایسته با مدیران دانشکده و همکاری سازنده برون بخشی و بر اساس اهداف، سیاست ها و برنامه های وزارت متبوع و دانشکده در ارتقاء کیفیت خدمات درمانی با استفاده از تمامی توان همکاران آن مرکز، موفق و مؤید باشید.
📌 روابط عمومی مرکز آموزشی
درمانی امام رضا (ع) لارستان