برگزاری مانور دور میزی در مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع)

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) مانور دور میزی آشنایی با بیماری کرونا ویروس برگزار گردید.

دکتر بهزاد رضایی رییس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) و به عنوان فرمانده عملیات در این باره افزود :این مانور دور میزی با تلاش و برنامه ریزی مدیر بحران این مرکز جناب آقای نکیسا همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور چین و با هدف آشنایی کلیه پرسنل بهداشتی درمانی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان در زمینه طغیان این بیماری، مهار و عدم گسترش این ویروس در منطقه لارستان با حضور اعضای مدیریت بحران بیمارستان امام رضا (ع) – EOC دانشکده علوم پزشکی – کارشناس بیماری های واگیر- مسول امور پرستاری و مامایی دانشکده علوم پزشکی و مسولان بحران معاونت بهداشتی در سالن شورای این مرکز برگزار گردید. وی خاطر نشان کرد که عموم مردم باید جهت پیشگیری وعدم ابتلا به این بیماری توصیه های بهداشتی را جدی گرفته و به آن عمل کنند. در پایان ایشان از کلیه همشهریان محترم درخواست نمود به دلیل تشویش اذهان عمومی و عدم ایجاد رعب و وحشت در بین مردم به خاطر شیوع این بیماری در منطقه از انتشار هرگونه اخبار کذب خصوصا در فزای مجازی خودداری نمایند.