پیام تبریک دکتر بهزاد رضایی به مناسبت روز آزمایشگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) دکتر بهزاد رضایی رییس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) طی پیامی ۳۰ فروردین و روز آزمایشگاه را به اعضای جامعه علوم آزمایشگاهی تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:
روز آزمایشگاه روز پاسداشت انسان های متعالی است. روز سپاس از جان ها و اندیشه های والایی که در پویایی نظام طبابت، خالصانه از خود گذشته اند و آیینه وار در خدمت دردمندان بوده اند. فرا رسیدن ۳۰ فروردین، سالروز میلاد حکیم جرجانی پزشک، آزمایشگر و پژوهنده نامدار ایران زمین و روز آزمایشگاه، فرصتی بس مغتنم می‌باشد تا از تلاشگرانی تقدیر به عمل آید که با احساس مسئولیت و فداکاری در مسیر تشخیص و درمان بیماران گام برداشته و سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای سلامت جامعه قرار می‌دهند. جامعه بزرگ آزمایشگاهیان، دیده بان گمنام عرصه سلامت کشور هستند که با تشخیص به موقع بیماری ها، افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماری ها را از آن خود کرده اند. اینجانب با کمال احترام این روز را به تمامی اعضای جامعه علوم آزمایشگاهی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان خصوصا اعضای آزمایشگاه مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) تبریک عرض نموده و برای شما تلاشگران عرصه سلامت، سلامتی، سربلندی و توفیق روز افزون را از خداوند متعال مسئلت می نمایم.