پیام تبریک دکتر بهزاد رضایی به مناسبت هفته سلامت

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) دکتر بهزاد رضایی رئیس مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) طی پیامی هفته سلامت را به کلیه همکاران حوزه بهداشت و درمان خصوصاً مدافعان سلامت تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح آمده است.

با توجه به اهمیت حیاتی مقوله بهداشت و سلامت، در کشور ما نیز هر ساله یک هفته به سلامت اختصاص داده شده است. همانطور که میدانیم سلامت همه ابعاد جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی انسان را در بر می‌گیرد. سلامتی برای همه به معنی دستیابی همه مردم جهان به سطحی از سلامت جسمی، روانی و اجتماعی است که آنها را قادر می سازد زندگی سازنده ای از نظر اجتماعی و اقتصادی داشته باشند. هفته سلامت فرصت مغتنمی برای بیان اهمیت و جایگاه بسیار مهم و سهم سلامت در تحقق توسعه پایدار و تمرینی در جهت تامین سلامتی با مشارکت مردم و همراهی مجموعه نهادهای دولتی و غیردولتی است. مشارکت و مسئولیت پذیری همه افراد در تامین سلامت موجب ارتقاء آگاهی ها و سواد سلامت، بهبود کیفیت زندگی و بالندگی جامعه می گردد. با توجه به انتشار و فراگیری ویروس کرونا در کل کشور امسال هفته سلامت رابا حمایتهای همه جانبه از مدافعان سلامت نام گذاری کرده اند. اینجانب ضمن ارج نهادن و قدردانی از تلاش های ارزنده همه دست اندرکاران بخش سلامت، به خصوص مدافعان سلامت، آغاز این هفته را به همه مردم شریف لارستان، به ویژه همکاران حوزه های مختلف دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، مدافعان خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا وهمه عزیزانی که در حفظ سلامت مردم نقش دارند تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی، سعادت، سربلندی، بهروزی و توفیق روز افزون یکایک این عزیزان را مسئلت می نمایم.