پیام تبریک دکتر بهزاد رضایی رییس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) به مناسبت ولادت مولای متقیان حضرت علی (ع) و روز مرد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) دکتر بهزاد رضایی رییس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع)طی پیامی سالروز ولادت امام اول شیعیان، مولای متقیان حضرت علی علیه السلام و روز مرد را تبریک گفت که متن پیام بدین شرح است :
۱۳ رجب سرآغاز طلوع خورشید زندگی بزرگ مردی است که ولادتش در کعبه و شهادتش در مسجد بود. ماه رجب ماه نزول رحمت الهی و ماه اجابت دعاست و ایزد منان با حکمت بی منتهایش میلاد فرخنده یاور همیشگی پیامبر اکرم (ص) امام علی (ع) را در این ماه قرار داده تا محبت خود را بر عرشیان و فرشیان تمام نماید. اینجانب سالروز ولادت امیر مؤمنان حضرت علی (ع) اسوه خردورزان، حامی ستمدیدگان و سرچشمه عدالت، حقیقت و امامت که به روز پدر و مرد مزین گشته را به عموم آزاد مردان جهان،مردم متدین و دیندار شهرستان لارستان، خصوصا پرسنل مجموعه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم. امید است با استعانت از خداوند منان، جامعه اسلامی با سرلوحه قرار دادن منش و سیرت زندگانی حضرت علی (ع) و ائمه اطهار و تحت زعامت و مدیریت ‌رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در تحکیم حکومت عدل الهی پیروز و سرافراز باشد.