پیام تبریک دکتر بهزاد رضایی رییس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) به مناسبت سالروز ولادت امام زمان(عج) و نیمه شعبان

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) دکتر بهزاد رضایی رییس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) طی پیامی ولادت فرخنده و با سعادت مهدی موعود (ع) را تبریک گفت.
متن پیام بدین شرح است:
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید.
ماه شعبان در شمار عزیزترین و شریف‌ترین ماه‌های اسلامی قرار دارد که روزها واعیاد بزرگی را در خود جای داده و ماه مغفرت، عبادت و بندگی است. این ماه نه تنها خود شریف وعزیز است بلکه بستر ولادت ولی مطلق الهی حضرت بقیه الله نیز می باشد. ماه شعبان ماه آماده سازی روح برای وارد شدن به ضیافت الهی رمضان و فرصتی برای قرب الهی و جلب محبت خدا و رسولش است. خجسته باد میلاد نوری که سحر با شبنم لطفش بیدار می شود و خورشید در انتظار سلامش طلوع می کند. او که هرگاه جمعه از راه می‌رسد، صاحبدلان، دل از دست می دهند و قرار از کف می نهند وقافله دلهای بیقرار روی به قبله می کنند آمدنش را به انتظار می‌نشیند و این انتظار چه زیبا و دلنشین است. نیمه شعبان سالروز ولادت باسعادت و فرخنده امید دلها، پیام آور صلح و آرامش وحافظ امنیت و سلامت آزادی خواهان و امیدی که همواره جامعه اسلامی را از گزند دشمنان محافظت نموده است. اینجانب به نوبه خود میلاد با سعادت بنیاد قطب عالم امکان حضرت بقیه الله العظم روحی و ارواحنا فدا را محضر ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنه ای مدظله‌العالی، همه پیروان و منتظران خصوصاً مردم شریف لارستان و پرسنل مجموعه دانشکده علوم پزشکی لارستان تبریک و تهنیت عرض نموده و امید آن داریم که هرچه زودتر چشمان کم فروغ مان به جمال دلربایش روشن و منور گردد.