پیام تبریک رئیس بیمارستان امام رضا(ع) به مناسبت روزجهانی رادیولوژی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) دکترغلامرضا خدادادی رئیس بیمارستان با ارسال پیامی فرارسیدن روز جهانی رادیولوژی را به پزشکان این رشته و همکاران این بخش را تبریک گفت.
متن پیام بدین شرح است:
کشف اشعه ایکس در۸نوامبر ۱۸۹۵،دریچه ای نو به جهان دانش پزشکی گشود و در زمانی کوتاه تکنولوژی رادیولوژی که تلفیقی است از علم و هنر،باعث شد تصویرنگاری جزء لاینفک علم پزشکی گردد.پویایی و پیشرفت سریع این علم در دو دهه اخیر دگرگونی عظیمی را در تشخیص و درمان بسیاری از بیماری ها فراهم نموده است.
۱۷آبان ماه، روز رادیولوژی بهانه ای است برای تقدیر از خدمات بی شائبه همکاران رادیولوژیست،پرتونگار و پرتودرمان در تشخیص و تسکین آلام بیماران و حمایت از سلامت همگانی.
در بهبوحه شیوع بیماری کرونا و مبارزه با آن،تلاشگران عرصه رادیولوژی دوشادوش سایر حوزه های بهداشت و درمان برای حفظ جان و سلامت مردم و بیماران ایثار و ازخودگذشتگی نشان دادند که با هیچ زبان و قلمی نمی توان از احساس مسولیت وایثار و ازخودگذشتگی تقدیرو تشکر نمود.
اینجانب ضمن عرض تبریک این روز به تمامی همکاران بخش رادیولوژی به عنوان عضو پرتلاش خانواده سلامت،از زحمات بی دریغ و تلاش های مجدانه آنان در جهت تحقق سلامت جامعه تقدیر نموده و ازدرگاه احدیت توفق و سلامتی کارکنان محترم آن بخش خواستارم.