پیام تبریک رئیس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) به مناسبت روز جهانی کار و کارگر

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) دکتر بهزاد رضایی طی پیامی فرا رسیدن روز جهانی کار و کارگر را به تمامی کارگران و مجاهدان صبور و شریفی که در راه پیشرفت و آبادانی کشور و تأمین معاش خانواده زحمت می‌کشند تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است.

روز جهانی کار و کارگر بهانه ای است برای پاسداشت تلاش ها و زحمات عزیزانی که با دستان پرتوان خود در اعتلای نام میهن اسلامی کوشش می‌کنند. جامعه کارگری در دانشکده علوم پزشکی لارستان یکی از ارکان مهم در ارائه خدمات با کیفیت حوزه سلامت در سراسر شهرستان لارستان است،که با همت خود زمینه ساز پیشرفت و تحقق اهداف نظام سلامت می شود. واقعیت این است که کشتی دانشگاه ها با همراهی و مساعی همه بخش‌های دانشگاه پیش می رود و هر بخش و واحد به نوبه خود در بالندگی و شکوفایی این دانشکده مشارکت دارد. حتماً شما همکاران زحمتکش که رسالت پشتیبانی، خدمت رسانی و زمینه سازی محیطی آرام و بانشاط را بر عهده دارید، در افتخارات و دستاوردهای این دانشکده به سهم خود شریک هستید. اینجانب فرا رسیدن یازدهم اردیبهشت ماه، روز جهانی کار و کارگر را به تمامی کارگران عزیز و محترم دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان خصوصاً کارگران عزیز و بزرگوار مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) تبریک عرض نموده و از خداوند منان سلامتی و سعادت را برای شما بزرگواران و زحمتکشان طلب می‌نمایم.