پیام تبریک رئیس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) به مناسبت روز خبرنگار

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) دکتر بهزاد رضایی به مناسبت فرا رسیدن ۱۷ مرداد روز خبرنگار را به اصحاب رسانه و مطبوعات وخبرنگاران به خصوص خبرنگاران حوزه سلامت تبریک گفت.
در متن پیام تبریک ایشان آمده است:

بسمه تعالی
گرامی باد یاد و نام شهید محمود صارمی و شهدای خبرنگار که در راه انجام وظیفه، بقای حقیقت را به بقای خود ترجیح داده و با ایثار جان، به شرافت این حرفه مقدس اعتباری افزون تر بخشیده اند. هفدهم مرداد ماه سالروز تجلیل از پیام آورانی است که در خلق جهانی آباد، آزاد و آگاه، همتی والا و تلاشی به یاد ماندنی اما دشوار از خود نمایش گذاشته و پرده از ناآگاهی ناآگاهان برمیدارند. درود خداوند بر خبرنگارانی که آبروی قلم و دانش را پاس داشته و تمام توان خویش را جز در مسیر حقیقت و عدالت به کار نمی گیرند، در عصر انفجار اطلاعات، ارتباطات عرصه ای سترگ یافته است، تا آنجا که وسعت بخشیدن به دروازه‌های پیشرفت و ترقی را عهده دار گردیده و در این وادی، قلم به دستان هنرمندانی سپرده شده است که گوهرهای وجودی خویش را در زلال اندیشه ای ناب، تطهیر نموده و صداقت و سلامت را به عنوان دری ارزنده سرلوحه امور قرار داده اند و با هدف روایت حقیقت، بیرق بزرگ آگاهی بخشی را بر دوش کشیده و خاضعانه و بی ادعا وجود خویش را چراغ راه جامعه کرده اند. از اینکه در عرصه سلامت و در راه رسالت خطیر و سترگ آگاهی بخشی به مردم از طریق اطلاعات دقیق و وثیق به تصویر عینی از واقعیت به ویژه افزایش آگاهی های سلامت محور تلاش نموده و در راه دستیابی به اطلاعات حقیقی و موثق همسو با وجدان اخلاقی و شرافت حرفه ای اهتمام می ورزید تشکر نموده و تبریکات صمیمانه خود را به مناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار تقدیم شما تلاشگران عرصه خبر می‌نمایم. از جهاندار جهان آفرین حیات مشحون از عزت، سلامتی، توفیق و سربلندی را برای تمامی دست اندرکاران در حوزه سلامت، توفیق و سربلندی را برای تمامی دست اندرکاران در حوزه رسانه و اطلاع رسانی بویژه شما خبرنگاران محترم را مسئلت دارم.