پیام تبریک رئیس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) به مناسبت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) دکتر بهزاد رضایی طی پیامی روز پزشک را به جامعه پزشکی تبریک گفت.
متن پیام بدین شرح آمده است:

یکم شهریورماه زاد روز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته و نامدار ایرانی، شیخ الرئیس ابوعلی سینا فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت و جایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکان کشور است تا تلاش‌های ارزنده آنها به واسطه مهارت، دانش، ایثار و اخلاص همواره نویدبخش حیات و سلامت مردم است مورد تقدیر و تکریم قرار گیرد. بی شک حضور سبز و حماسی پزشکان خصوصا پزشکان ایرانی از ایام شیوع بیماری کرونا و مبارزه با این ویروس منحوس در خط مقدم، فصل درخشانی است که به علت قرابت و همراهی با عظمت معنوی ارزش های شهادت و ایثار جاودانگی یافته و با تقدیم شهدای سلامت فضای فرهنگی جامعه پزشکی کشور را عزت و آبرو بخشیده است. امسال نیز روز پزشک مقارن با فرارسیدن ماه محرم می باشد که امیدواریم به حق سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) هر چه زودتر کشور عزیزمان از شر این ویروس منحوس رهایی یابد. اینجانب روز پزشک را به تمامی طبیبان فرزانه و جامعه پزشکی تلاشگر ایران اسلامی بالاخص پزشکان سخت کوش دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان و مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) تبریک و تهنیت گفته و برای همه آنان از درگاه حضرت احدیت آرزوی سلامتی و توفیق خدمت به مردم را خواستارم و امیدوارم همچون گذشته تلاش برای درمان بیماران که مبتنی بر فطرت پاک تمامی انسانهاست را سرلوحه تلاش بی وقفه خود نموده و با خدمتگزاری صادقانه به بندگان در مسیر کسب رضای الهی گام بردارند.