پیام تبریک رئیس مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) بمناسبت روز کتاب و کتابدار

تاثیر عمیق کتاب در گسترش فرهنگ جامعه و سرعت بخشیدن به پیشرفت روز افزون آن، افکار ناپذیر است و نمی توان توسعه و رشد همه جانبه را بدون در نظر گرفتن مطالعه و کتاب خوانی، از مقوله های قابل توجه فرهنگی است که ترویج آن در جامعه ضروری به نظر می رسد. پیدایش فرهنگ از زاویه های زیان آور و آرایش آن با پاکی و خلوص و گسترش آن در همه سطوح و برای تمام قشرهای جامعه، به تلاش و هم بستگی همگانی نیازمند است که کتاب می تواند در این عرصه و میدان، به خوبی به کار گرفته شود و کارایی خود را به نیکی ظاهر می سازد.

اینجانب روز کتاب و کتابدار را به متولیان این امر و کلیه پرسنل و همکاران بیمارستان امام رضا تبریک و تهنیت عرض می نماییم.