پیام تبریک ریاست بیمارستان امام رضا(ع) به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) دکتر امین والی پور طی پیامی ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است.
کار پرستاری آمیخته با صداقت پاکی و اخلاص است. پرستاری بالی است برای پرواز در آسمان رضایت خداوند، پرستاران، ایثارگران و تلاشگران گمنام جبهه سلامت هستند که روح زندگی را در تن رنجور بیماران می دمند. پرستاری علم و هنری است که قدمتی به بلندای تاریخ بشریت دارد و می توان اوج شکوه و عظمت این حرفه را زمانی درک کرد که حضرت زینب (س) به عنوان نماد پرستاری اسوه و الگو میشود. او که علاوه بر پرستاری از مجروحان کربلا پرستار نهضت و مکتب اسلام شد. اینجانب پرستاران مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) را خدوم، صبور، توانمند و شایسته بهترین ها می دانم و به نوبه خود ولادت بانوی فصاحت و بلاغت و مظهر مهربانی و عطوفت حضرت زینب(س) و روز پرستار را به این بزرگواران و سایر پرستاران شاغل در مجموعه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دستان شفابخشتان همیشه پرتوان و دریای دانشتان همواره بیکران باد.