پیام تبریک معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی لارستان و سرپرست مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) به مناسبت سالروز ولادت امام علی (ع) و روز پدر

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) دکتر امین والی پور طی پیامی ولادت امیرمومنان حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفت.

در پیام تبریک دکتر والی پور اینگونه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
ماه رجب ماه میلاد یگانه مردی است که در خانه کعبه چشم به جهان گشود. ماه رجب ماه نزول رحمت الهی و ماه استجابت دعاست و ایزد منان با حکمت بی منتهای خود، میلاد فرخنده یاور همیشگی پیامبر اسلام را در این ماه قرار داده تا محبت خود را در این ماه بر عرشیان و فرشیان تمام نماید. پیرو امیرالمؤمنین بودن به معنای گام برداشتن در مسیر الهی اوست.
اینجانب فرا رسیدن ۱۳ رجب، سالروز ولادت با سعادت حضرت علی علیه السلام و روز پدر را صمیمانه به همه همکاران مجموعه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان خصوصا پرسنل بیمارستان امام رضا (ع) که با از خودگذشتگی و فداکاری در جبهه مقابله با ویروس کرونا از هیچ تلاشی فروگذار نبوده و همچنین پدران گرانقدر و فداکار تبریک وتهنیت عرض می‌نمایم. امید است با استعانت از خداوند منان، با سرلوحه قرار دادن منش و سیرت زندگانی امیرمومنان در تمام ابعاد زندگی و در خدمتگزاری به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی کوشا باشیم.