پیام تسلیت رئیس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) دکتر بهزاد رضایی طی پیامی سالروز ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد را تسلیت گفت.
متن پیام بدین شرح آمده است.

بسم الله الرحمن الرحیم
چهاردهم خرداد ماه یادآور اندوه ارتحال حضرت امام خمینی (ره) یکی از بزرگترین چهره‌های تاریخ معاصر جهان است. شخصیت بزرگی که با طهارت روح، قدرت و عظمت ایمانی خود، نهضت اسلامی ایران را با قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ هدایت کرد و در بهمن ماه ۱۳۵۷ به پیروزی رساند. بی تردید فقدان آن عبد صالح خدا برای ملت قدر شناس ایران همواره ضایعه ای جبران ناپذیر خواهد بود. امام خمینی (ره) با سلوک علمی و عملی خویش به ما قدرت نقد و جسارت در برابر ستم بخشید. جفا ها دید اما با ثبات قدم، روشنگری و تبیین راه درست و نادرست، گام در راه امام آزادگان، ابا عبدالله الحسین (ع) گذاشت تا رهروانش نه با اکراه بلکه با اختیار، مسیر فردوس برین گیرند. اینجانب سالگرد بزرگداشت رحلت جانگداز حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهادت یاران ایشان در فاجعه قیام خونین ۱۵ خرداد را به عموم مردم کشور ایران به ویژه جامعه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان تسلیت و تعزیت عرض نموده و ان شاء الله با پاسداری از آرمان های والای بنیانگذار جمهوری اسلامی و ادامه دادن راه شهدای انقلاب، تحت لوای فرامین مقام معظم رهبری (حفظه الله)، در جهت اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی و سرافرازی و سربلندی ایران عزیز اسلامی، بیش از پیش تلاش کنیم.